Fedák Sári Színház

HÍREK

BÉRLETEK - 2019/2020

Kedves Nézőink!Szeretettel várjuk Önöket a jegypénztárban, ha bármi kérdés felmerül bérleteikkel kapcsolatban, szívesen segítünk és válaszolunk kérdéseikre telefonon a 06-1/409-72-49 ; 06-70/612-94-24-es elérhetőségeken vagy e-mailen, a jegyek@fedakszinhaz.hu  címen.Felnőtt bérletek választható előadásai a 2019/2020-as évadban:A jegyek kiadása a bérletek bemutatásával történik, a szabad helyek függvényében, szeptembertől májusig! Az előadások lehetséges dátumairól mindig a havi műsorból tájékozódhatnak, az egyes bemutatók időpontjai után.Bérletcsere lehetősége:

Amennyiben Önnek nem felelne meg az adott előadás kitűzött időpontja, lehetőséget biztosítunk időpontcserére, melyet legkésőbb 3 nappal az eredeti időpont előtt jeleznie kell. Ez ügyben kérjük fáradjon be személyesen a jegypénztárba, hogy a lehetőség szerint cserét tudjuk biztosítani, a kiírt dátumok alapján.

Az új időpontban nem tudjuk garantálni a bérletes helyét, az új időpont tovább és vissza nem cserélhető. Amennyiben nem jelzi előzetesen az időpont változtatási igényét és személyesen nem történt meg a bérlet csere, az előadást megnézettnek tekintjük, későbbi pótlásra már nincs lehetőség.


JEGYINFORMÁCIÓK
2019-01-01
A Fedák Sári Színház jegypénztára a színházépület recepcióján található!


/1238 Budapest-Soroksár, Hősök tere 21. ; Bejárat a Szitás utcából./
NYITVA TARTÁS:


Hétfő, szerda, péntek: 10-16 óráig

Szombaton: Zárva

Vasárnap: Zárva

valamint az előadások kezdete előtt 1 órával.


JEGYEKET és BÉRLETEKET RENDELHET:
Vezetékes telefonon: +3614097249

E-mailben: jegyek@fedakszinhaz.hu

https://www.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/81343/Fedak-Sari-Szinhaz


Telefonos jegy- és bérletrendelését nyitvatartási időben fogadjuk. Jegyinformációs vonalaink esetleges túlterheltsége esetén kérjük szíves türelmüket.


A beérkezett e-mailekre szintén hétköznap, nyitvatartási időben válaszolunk.


Előadások előtt egy órával a jegyirodában elsődlegesen az aznapi előadások jegyeit vehetik át, illetve vásárolhatják meg.  Elővásárlás abban az esetben lehetséges, ha már az előadásra érkezőket kiszolgáltuk.


Megértésüket köszönjük.


CSOPORTOS JEGY- ÉS BÉRLETRENDELÉSÉRT KERESSE A JEGYPÉNZTÁRUNKAT VAGY SZERVEZŐINKET:

Grimm Rita:

jegyek@fedakszinhaz.hu

Zsóri Krisztina:

szervezes@fedakszinhaz.hu

+36708818935

Sárkány Erika

marketing@fedakszinhaz.hu

+36706719424

Foglalt jegyeiket a foglalástól számított öt munkanapig tartjuk. Ki nem fizetett jegyeket az előadás időpontjáig csak kivételes esetekben áll módunkban fenntartani. Az átutalással megvásárolt jegyeiket bármelyik munkanapon átvehetik a jegypénztárunkban, illetve természetesen az előadás előtti nyitva tartási időben is. Az Online jegyvásárlást természetesen 0-24 óráig megtehetik a https://www.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/81343/Fedak-Sari-Szinhaz honlapon!

Felhívjuk online vásárlóink figyelmét, hogy az erkély oldalülés székeiről az előadás csak korlátozottan látható.

Felhívjuk figyelmüket, hogy színházjegyeket kicserélni csak műsorváltozás esetén áll módunkban.


A kedvezmények kizárólag a Fedák Sári Színház jegypénztárában váltott jegyekre és bérletekre érvényesek!


A Fedák Sári Színház Igazgatósága a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Jegypénztárunkban ajándékkártyák is vásárolhatók 5000 Ft-os címletekben, mely az évad végéig használható fel a Fedák Sári Színház műsoraira.


JEGYÁRAINK:
 

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok